Contractvervoer

Quick en Quality Couriers Sneltransport Koerier Spoed levering Breda Gilze Rijen
Quick en Quality Couriers Vervoersconditie

Ook voor vaste ritten of routes bent u bij ons aan het juiste adres.

Zelfs uw reclame op onze wagens is een mogelijkheid.

Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Wat is een koeriersdienst?
Koeriersdiensten zijn specialisten in het vervoer van tijdkritische goederen. Geen ander bedrijf is zo doordrongen van het belang van stipte levering binnen de kleinst mogelijke tijdvensters. Daar is de organisatie ook helemaal op afgestemd.

De koerier staat 24 uur per dag ter beschikking, is direct inzetbaar en heeft persoonlijke aandacht voor de zending. De goederen gaan niet in een vervoersnetwerk en daarom hoeft de opdrachtgever zich in principe geen zorgen te maken over schade, vertraging of de kans op vermissing.

Een koeriersdienst, ook wel direct koerier, spoedkoerier of ad hoc koerier genoemd, is de snelste en meest exclusieve vervoersmogelijkheid. De zending wordt van begin tot eind door een persoon begeleid en administratief afgehandeld.

De medewerker van de koeriersdienst haalt de zending persoonlijk op, zorgt persoonlijk voor snelle verplaatsing en levert de zending persoonlijk af, of zorgt dat de zending op het afgesproken tijdstip op het afleveradres wordt bezorgd.